Himlen...

Hejsan hejsan!

Har du nån gång fundrat vad himlen är egentligen?
Alltså inte molnen å dedär utan himlen där Gud å änglarna bor.
Är himlen ett ställe med en massa moln som folk sitter på å spelar harpa? Är himlen en diffus plats där alla är som gasmoln å flyter omkring i en gas soppa.
Om det är så så är jag inte så värst jätte pepp på att komma til himlen!

Som tur är så är detta inte fallet! Bibeln säger att himlen är mer såhär.
I himlen är ALLT mer verkligt än vad det är här på jorden. Gräset är gräsigare, träden är trädigare, vattnet är vattnigare... ja jag tror ni fattar. I himlen är vi människor precis sånna som det är meningen att vi skulle vara. Vi är perfekta å vi är mer oss själva än vi nånsin har varit. Känslan av att komma till himlen kan beskrivas med ett ord: WOW!
Vi människor använder ungefär 5% eller 15% av vår hjärnkapacitet. Jag minns inte vilken av dem det är. Nu när världen vi lever i är så otroligt fantastisk men vi bara kan ta in 5 - 15% av dess fantastiskhet. Tänk när vi kommer til Himlen där vi kan använda 100% av vår hjärnkapacitet som dessutom blivit mycket större än på jorden och när dessutom himlen är mycke mer fantastisk än jorden! COOLT säger jag bara!

Och bäst av allt! Det finns ingen synd! Det vill säga att ALLT dåligt är borta! All sorg, all sjukdom, allt vemod, allt hat, all avundsjuka... ALLT dåligt är borta! Allt är bra! Inga misslyckanden någonsin!

Nej föresten. Det är inte alls det bästa!
Det bästa är att vi får möta GUD på RIKTIGT face to face!

Uppenbarelseboken säger att i himlen står en stor skara som ingen kan räkna och Gud ska torka allas tårar.

Kan du fatta det? Gud själv ska PERSONLIGEN torka alla dina tårar! Guds eget finger stryker bort tårarna från din kind och hälsar dig välkommen hem.
Nu kommer det inte vara tårar av sorg eftersom inget sånt finns i himlen utan tårar av ren och sann glädje. Kan du tänka dig känslan av att komma til en plats där ALLT är perfekt!

Om inte det är ballt så vad är då ballt?

God Bless You Guys!

P.U.S.H

//Fredrik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0